﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>StrataFrame Forum » StrataFrame Application Framework - V1 » Business Objects and Data Access (How do I?)  » Business object mapper and images</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>StrataFrame Forum</description><link>http://forum.strataframe.net/</link><webMaster>StrataFrame Forum</webMaster><lastBuildDate>Mon, 25 May 2026 01:06:17 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: Business object mapper and images</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost32535.aspx</link><description>Thanks. I have never used the Custom Code option in the BO Mapper. I assume this is where I use the code you mentioned above. This seems to have allowed me to get the BO to compile. When I reference this picture column in a form bound to a picturebox, when the form displays I get this error:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;An exception of type 'MicroFour.StrataFrame.Business.BusinessLayerException' occurred in MicroFour StrataFrame Business.dll but was not handled in user code&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Additional information: An error occurred while refreshing the data from field 'tbvo_Groupi.GI_PICTURE' to property 'Image' on control 'pictureBox1.'&amp;nbsp; Are you missing FieldPropertyDescriptor for a custom property?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Not sure what this may be looking for?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Mon, 05 May 2014 08:23:09 GMT</pubDate><dc:creator>Ross L Rooker, Sr.(1)</dc:creator></item><item><title>Business object mapper and images</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20431.aspx</link><description>I have an image in my database, I setup the business object mapper with CustomObject Type = System.Drawing.Bitmap and the flag serialize to true, null value option= don't allow null. I rebuild and get the following working code:&lt;BR&gt;[codesnippet]Set(ByVal value As System.Drawing.Bitmap)&lt;BR&gt;Dim loStream As New MemoryStream()&lt;BR&gt;Me.BinaryFormatter.Serialize(loStream, value)&lt;BR&gt;Me.CurrentRow.Item("Immagine") = loStream.ToArray()&lt;BR&gt;End Set[/codesnippet]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;When I change the option null value option= return alternate on null/Set null on alternate(reference type) the code generated is the following:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[codesnippet]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Set(ByVal value As System.Drawing.Bitmap)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Dim loStream As New MemoryStream()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;if value IsNot Nothing Then&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Me.CurrentRow.Item("Immagine") = loStream.ToArray()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Else&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Me.CurrentRow.Item("Immagine") = DBNull.Value&lt;/P&gt;&lt;P&gt;End If&lt;/P&gt;&lt;P&gt;End Set&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[/codesnippet]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;It seems that the row &lt;/P&gt;&lt;P&gt;Me.BinaryFormatter.Serialize(loStream, value)&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/P&gt;&lt;P&gt;gets missing. In fact I added it manually and all works fine. &lt;/P&gt;&lt;P&gt;Is there a better way to achieve this? Is this by design?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks in advance&lt;BR&gt;</description><pubDate>Mon, 05 May 2014 08:23:09 GMT</pubDate><dc:creator>GRocchi</dc:creator></item><item><title>RE: Business object mapper and images</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost32534.aspx</link><description>&lt;span&gt;Column type is&amp;nbsp; &lt;/span&gt;'&lt;span&gt;&lt;span&gt;System.Drawing.Bitmap' you have to set.&amp;nbsp; And for null value&amp;nbsp;&amp;nbsp; '&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;System.Drawing.Bitmap(1, 1)'.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;span&gt;&lt;span&gt;&lt;span class="LargeTxt"&gt;&lt;span id="ctl00_ctlContentPlaceHolder_ctl00_ctlPostControl_ctlPreview_lblPreviewMessage"&gt;&lt;span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;[code] public System.Drawing.Bitmap Col006&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; get&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; object loValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; loValue = this.CurrentRow["Col006"];&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; if (loValue == DBNull.Value)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; return new System.Drawing.Bitmap(1, 1);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; try&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; return (System.Drawing.Bitmap)this.BinaryFormatter.Deserialize(new MemoryStream((Byte[])loValue));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; catch&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; return new System.Drawing.Bitmap(1, 1);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; set&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; MemoryStream loStream = new MemoryStream();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; this.BinaryFormatter.Serialize(loStream, value);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; this.CurrentRow["Col006"] = loStream.ToArray();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;[/code]&lt;/span&gt;</description><pubDate>Sun, 04 May 2014 21:20:38 GMT</pubDate><dc:creator>Santosh Patil</dc:creator></item><item><title>RE: Business object mapper and images</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost32533.aspx</link><description>&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;BusinessFieldDisplayInEditor below gives me: The type or namespace 'BusinessFieldDisplayInEditor' could not be found. Are you missing a using directive or a assembly reference?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Here are my using statements:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;using MicroFour.StrataFrame.Business;&lt;br/&gt;using System;&lt;br/&gt;using System.Collections.Generic;&lt;br/&gt;using System.ComponentModel;&lt;br/&gt;using System.Data;&lt;br/&gt;using System.Data.SqlClient;&lt;br/&gt;using System.Runtime.Serialization;&lt;br/&gt;using System.Text;&lt;br/&gt;using System.Drawing;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;What I am trying to do is:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have a column in this table called GI_PICTURE which is an IMAGE type. I borrowed Trent's code above in this threaded (converted to C#) to do this. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;font face="Consolas" size="2"&gt;&lt;font face="Consolas" size="2"&gt;Yet looking at this code I am not sure how this will read the image to display on a form and then save a jpg, etc selected by the user back to the database. Any ideas on how to do this?&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;font face="Consolas" size="2"&gt;What do I set in the BO Mapper on this column?&lt;/font&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;font face="Consolas" size="2"&gt;&lt;br/&gt;&lt;/font&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[Browsable(false), BusinessFieldDisplayInEditor(), Description("GIpicture"), DesignerSerializationVisibility(DesignerSerializationVisibility.Hidden)]&lt;br/&gt;public System.Drawing.Image cct_SignatureAsImage &lt;br/&gt;{&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;get &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Establish Locals&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Bitmap r = default(Bitmap);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- See if there is an image to return&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (GI_PICTURE.Length == 0) &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Create a new image appropriatly sized&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//r = new Bitmap(Preferences.POSPreferences.SignatureImageWidth, Preferences.POSPreferences.SignatureImageHeight);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; r = new Bitmap(200,200);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Just clear the image to a white canvas&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;Graphics g = Graphics.FromImage(r);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;g.Clear(Color.White);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Clean Up&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;g.Dispose();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Create a memory stream to house the image&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;System.IO.MemoryStream mem = new System.IO.MemoryStream();&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Write the signature bytes to a memory stream&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; mem.Write(GI_PICTURE, 0, GI_PICTURE.Length);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;mem.Seek(0, System.IO.SeekOrigin.Begin);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;r = new Bitmap(mem);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Clean Up&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;mem.Dispose();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//-- Return the results&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return r;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;}</description><pubDate>Sun, 04 May 2014 09:15:15 GMT</pubDate><dc:creator>Ross L Rooker, Sr.(1)</dc:creator></item><item><title>RE: Business object mapper and images</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20435.aspx</link><description>Really, if you are going to store a bitmap in a database, I recomemnd &lt;STRONG&gt;&lt;EM&gt;&lt;U&gt;against&lt;/U&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/STRONG&gt; using serialization.&amp;nbsp; It is much larger than storing a byte array of the saved JPG or PNG.&amp;nbsp; Generally I will create a custom fiedl that accepts an Image and updates the underlying Byte() strong-typed property (database column).&amp;nbsp; I will also craete an empty or default image for a Get in the case that the image has not been set (Null could be taken into account as well).&amp;nbsp; Here is an example of one of my custom properties in our medical app:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[codesnippet]&amp;lt;Browsable(False), _&lt;BR&gt;BusinessFieldDisplayInEditor(), _&lt;BR&gt;Description("Signature as an Image"), _&lt;BR&gt;DesignerSerializationVisibility(DesignerSerializationVisibility.Hidden)&amp;gt; _&lt;BR&gt;Public ReadOnly Property cct_SignatureAsImage() As System.Drawing.Image&lt;BR&gt;Get&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Establish Locals&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Dim r As Bitmap&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- See if there is an image to return&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; If cct_Signature.Length = 0 Then&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Create a new image appropriatly sized&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; r = New Bitmap(Preferences.POSPreferences.SignatureImageWidth, Preferences.POSPreferences.SignatureImageHeight)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Just clear the image to a white canvas&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(r)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; g.Clear(Color.White)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Clean Up&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; g.Dispose()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Else&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Create a memory stream to house the image&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Dim mem As New System.IO.MemoryStream&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Write the signature bytes to a memory stream&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; mem.Write(cct_Signature, 0, cct_Signature.Length)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; mem.Seek(0, SeekOrigin.Begin)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; r = New Bitmap(mem)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Clean Up&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; mem.Dispose()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; End If&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; '-- Return the results&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Return r&lt;BR&gt;End Get&lt;BR&gt;End Property[/codesnippet]</description><pubDate>Thu, 30 Oct 2008 09:17:27 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item></channel></rss>