﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>StrataFrame Forum » Enterprise Server - V1 » How do I?  » Enterprise Server Host Name</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>StrataFrame Forum</description><link>http://forum.strataframe.net/</link><webMaster>StrataFrame Forum</webMaster><lastBuildDate>Sun, 05 Apr 2026 13:52:14 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20785.aspx</link><description>I'm having a hard time&amp;nbsp;testing our project using&amp;nbsp;ES.&amp;nbsp; I created and installed a SDK CAL with the server name srv09.&amp;nbsp; I access the status page via: &lt;A href="http://srv09/strataframees/status.aspx"&gt;http://srv09/strataframees/status.aspx&lt;/A&gt;.&amp;nbsp; Should I have activated the licenses using srv09/strataframees instead?&amp;nbsp; I keep getting a message: "The remote server returned an error: (500) Internal Server Error." when I try to run in developer mode on srv09.</description><pubDate>Fri, 16 Sep 2011 06:10:33 GMT</pubDate><dc:creator>Chris Diesel</dc:creator></item><item><title>RE: Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost30355.aspx</link><description>My problem seems to be similar so I thought that it is better to post here.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;My hostname is server2008.outsource and I used this name together with the MAC address to create a license dll and put it to the bin folder.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have installed the enterprise server by specifying server2008.outsource as the host name.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a href="http://server2008.outsource/"&gt;http://server2008.outsource/&lt;/a&gt; &lt;br/&gt;Server status link gives access denied error&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a href="http://server2008.outsource/RemoteDataSource.ashx"&gt;http://server2008.outsource/RemoteDataSource.ashx&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;This link gives 5.7.1 Unable to relay for &lt;a href="mailto:admin@mydomain.com"&gt;admin@mydomain.com&lt;/a&gt; error&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;In program.cs&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; EnterpriseDataSourceItem ds = new EnterpriseDataSourceItem("",&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; "server2008.outsource", 80, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; "MyDataSource",&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; new OracleDataSourceItem("MyDataSource"));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; DataLayer.DataSources.Add(ds);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;In DataSources.config&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;DataSources&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;DataSource DataSourceKey="MyDataSource"&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;ConnectionString&amp;gt;Data Source=orcl_tr;User Id =CONTACTS; Password =CONTACTS;&amp;lt;/ConnectionString&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;TypeFullName&amp;gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&amp;lt;/TypeFullName&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;TypeAssemblyName&amp;gt;MicroFour StrataFrame Base&amp;lt;/TypeAssemblyName&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;TypeAssemblyVersion&amp;gt;1.7.0.0&amp;lt;/TypeAssemblyVersion&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;TypeAssemblyCulture&amp;gt;neutral&amp;lt;/TypeAssemblyCulture&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;99fe9917f71608a7&amp;lt;/TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;IsEncrypted&amp;gt;True&amp;lt;/IsEncrypted&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;IsCompressed&amp;gt;True&amp;lt;/IsCompressed&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;EncryptionKey&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4&amp;lt;/EncryptionKey&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;EncryptionVector&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8&amp;lt;/EncryptionVector&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;TransactionTimeout&amp;gt;3600&amp;lt;/TransactionTimeout&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;/DataSource&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/DataSources&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When I try to execute the following line HTTP 500 error is received&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;DataLayer.DataSources[0].ExecuteNonQuery(sSql);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Could you please help me to fix this problem?&lt;br/&gt;&lt;div style="text-align: left;"&gt;</description><pubDate>Fri, 16 Sep 2011 06:10:33 GMT</pubDate><dc:creator>lastcanary</dc:creator></item><item><title>RE: Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20806.aspx</link><description>It was because the application pool was reset.&amp;nbsp; When you made the changes, you either needed to restart IIS, or recycle the application pool.&amp;nbsp; If you wait long enough, it will do this itself.&amp;nbsp; Glad its working ;)</description><pubDate>Wed, 19 Nov 2008 10:00:23 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20796.aspx</link><description>Never mind.&amp;nbsp; Working now somehow... :unsure:</description><pubDate>Tue, 18 Nov 2008 15:59:37 GMT</pubDate><dc:creator>Chris Diesel</dc:creator></item><item><title>RE: Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20794.aspx</link><description>Thanks :w00t:&lt;P&gt;I activated and downloaded the license again with the "correct" host name :hehe: but I'm still getting error (500) Internal Server Error.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Here's my SetDataSources() code:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[codesnippet]&lt;/P&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;//-- Create the data source&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2&gt;EnterpriseDataSourceItem&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ds = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;new&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2&gt;EnterpriseDataSourceItem&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"IwSystemsSQL"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"srv09.stllv.insware.com"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, 80, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"IwSystemsES"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;new&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2&gt;SqlDataSourceItem&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"IwSystemsES"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;));&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;//-- Configure the compression and encryption (optional)&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ds.IsCompressed = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;true&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;ds.IsEncrypted = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;true&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;ds.EncryptionKey = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;new&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;byte&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;[] { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4 };&lt;/P&gt;&lt;P&gt;ds.EncryptionVector = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;new&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;byte&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;[] { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 };&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;//-- Add the EnterpriseDataSourceItem&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2&gt;DataLayer&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.DataSources.Add(ds);&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;//Set the data source key for the security tables&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#2b91af size=2&gt;SecurityBasics&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;.SecurityDataSourceKey = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"IwSystemsSQL"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT size=2&gt;[/codesnippet]&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT size=2&gt;Here's my DataSources.config code:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT size=2&gt;[codesnippet]&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;?&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;xml&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=2&gt;version&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;1.0&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=2&gt;encoding&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;utf-8&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt; ?&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;DataSources&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;DataSource&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=2&gt;DataSourceKey&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;IwSystemsES&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;ConnectionString&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;server=srv09;Database=IwSystems;User Id=IwSystemsES;Password=IwSystemsES;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;ConnectionString&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeFullName&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeFullName&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyName&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;MicroFour StrataFrame Base&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyName&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyVersion&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;1.6.0.0&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyVersion&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyCulture&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;neutral&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyCulture&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyPublicToken&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;99fe9917f71608a7&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TypeAssemblyPublicToken&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;IsEncrypted&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;True&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;IsEncrypted&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;IsCompressed&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;True&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;IsCompressed&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;EncryptionKey&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;EncryptionKey&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;EncryptionVector&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;1,2,3,4,5,6,7,8&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;EncryptionVector&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TransactionTimeout&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=2&gt;3600&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;TransactionTimeout&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;DataSource&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;DataSources&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;[/codesnippet]&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Tue, 18 Nov 2008 12:19:54 GMT</pubDate><dc:creator>Chris Diesel</dc:creator></item><item><title>RE: Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20791.aspx</link><description>No.&amp;nbsp; When you reference the machine directly, this may not be the hostname.&amp;nbsp; It has to be a qualified name respected by IIS.&amp;nbsp; When you use the machine name, it redirects to an IP in the browse internally, which doens't qualify as a host name in some cases.&amp;nbsp; &lt;/P&gt;&lt;P&gt;Just FYI, I have reset your activation so you can try again. :)</description><pubDate>Tue, 18 Nov 2008 11:32:23 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20790.aspx</link><description>So even though I can access the status page using srv09 it's not the host name?&amp;nbsp; I just want to be able to do a test from my dev workstation and another workstation on the same lan (didn't want to use localhost).</description><pubDate>Tue, 18 Nov 2008 10:32:12 GMT</pubDate><dc:creator>Chris Diesel</dc:creator></item><item><title>RE: Enterprise Server Host Name</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost20786.aspx</link><description>It isn't the server name that you enter but rather the&amp;nbsp;&lt;STRONG&gt;hostname&lt;/STRONG&gt;.&amp;nbsp; The hostname would be the named address to which the ES server is accessed.&amp;nbsp; For example, "myes.mydomain.com."</description><pubDate>Tue, 18 Nov 2008 10:05:01 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item></channel></rss>