﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>StrataFrame Forum » Enterprise Server - V1 » Issues  » The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>StrataFrame Forum</description><link>http://forum.strataframe.net/</link><webMaster>StrataFrame Forum</webMaster><lastBuildDate>Tue, 07 Apr 2026 21:43:29 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25564.aspx</link><description>Hi SF Team,&lt;P&gt;I know it is Saturday, but I am trying to setup Enterprise Server&amp;nbsp;to test.&amp;nbsp; I have taken the time to read several&amp;nbsp;posts on the forum to resolve this error, but to no avail and I am lost.&amp;nbsp; One thing is I can successfully load the test website's default.htm page to make sure the site is up and running. &amp;nbsp;One of the posts suggest to test to see if ES is running by trying to access the status.aspx page.&amp;nbsp;&amp;nbsp; I attempted to do this and I get this Server Error&amp;nbsp;page:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;SPAN&gt;&amp;nbsp;&lt;/SPAN&gt;&lt;SPAN&gt; &lt;/P&gt;&lt;H1&gt;Server Error in '/ES' Application. &lt;HR width="100%" color=silver SIZE=1&gt;&lt;/H1&gt;&lt;H2&gt;&lt;I&gt;Configuration Error&lt;/I&gt; &lt;/H2&gt;&lt;P&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;FONT face="Arial, Helvetica, Geneva, SunSans-Regular, sans-serif "&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Description: &lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. &lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Parser Error Message: &lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;Could not load file or assembly 'InstantASP.Common' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. (C:\Inetpub\wwwroot\web.config line 80)&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Source Error:&lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt; &lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;TABLE width="100%" bgColor=#ffffcc&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;&lt;CODE&gt;&lt;PRE&gt;Line 78: &amp;lt;httpModules&amp;gt; Line 79: &amp;lt;!-- HttpModule used to manage user authentication --&amp;gt;&lt;FONT color=red&gt;Line 80: &amp;lt;add type="InstantASP.Common.HttpModule.SecurityModule, InstantASP.Common" name="SecurityModule"/&amp;gt;&lt;/FONT&gt;Line 81: &amp;lt;!-- HttpModule used to perform dynamic URL rewriting --&amp;gt;Line 82: &amp;lt;add type="InstantASP.Common.HttpModule.RewriterModule, InstantASP.Common" name="RewriterModule"/&amp;gt;&lt;/PRE&gt;&lt;/CODE&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;BR&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Source File: &lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;C:\Inetpub\wwwroot\web.config&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt; &amp;nbsp;&amp;nbsp; Line: &lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;80 &lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;/P&gt;&lt;HR width="100%" color=silver SIZE=1&gt;&lt;P&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Version Information:&lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;&amp;nbsp;Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1873; ASP.NET Version:2.0.50727.1433 &lt;/P&gt;&lt;P&gt;Before I go into anymore detail, I figure I need to make sure I can successfully load this page before anything else will start to work.&amp;nbsp;What is the problem?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;!-- [ConfigurationErrorsException]: Could not load file or assembly 'InstantASP.Common' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. (C:\Inetpub\wwwroot\web.config line 80) (C:\Inetpub\wwwroot\web.config line 80)   at System.Web.Configuration.HttpModuleAction.get_Entry()   at System.Web.Configuration.HttpModulesSection.CreateModules()   at System.Web.HttpApplication.InitInternal(HttpContext context, HttpApplicationState state, MethodInfo[] handlers)   at System.Web.HttpApplicationFactory.GetNormalApplicationInstance(HttpContext context)   at System.Web.HttpApplicationFactory.GetApplicationInstance(HttpContext context)   at System.Web.HttpRuntime.ProcessRequestInternal(HttpWorkerRequest wr)--&gt;&lt;!-- This error page might contain sensitive information because ASP.NET is configured to show verbose error messages using &amp;lt;customErrors mode="Off"/&amp;gt;. Consider using &amp;lt;customErrors mode="On"/&amp;gt; or &amp;lt;customErrors mode="RemoteOnly"/&amp;gt; in production environments.--&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Sun, 31 Jan 2010 18:45:19 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25678.aspx</link><description>Glad it helped. :)</description><pubDate>Sun, 31 Jan 2010 18:45:19 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25673.aspx</link><description>Hi Trent,&lt;P&gt;Thank you so much for the example.&amp;nbsp;:D I'm using VB.NET, but after looking at the example, I believe I can convert the C# code.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Sun, 31 Jan 2010 15:44:41 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25670.aspx</link><description>To save you some time, I have created a sample showing how to do this.&amp;nbsp; I couldn't remember what language you used, so it is in C#.&amp;nbsp; It is easy to convert, though, and I will try to post a VB.NET sample later.&amp;nbsp; But either way, this should get you going and you can see what I was getting at.&amp;nbsp; Here is that sample:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;A href="http://forum.strataframe.net/FindPost25669.aspx"&gt;http://forum.strataframe.net/FindPost25669.aspx&lt;/A&gt;</description><pubDate>Sun, 31 Jan 2010 10:23:57 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25667.aspx</link><description>Hi Trent,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;I agree with you.&amp;nbsp; I am going to have to provide some filtering capabilities for the client that will meet his requirements as you suggested.&amp;nbsp; I have no experience with threading.&amp;nbsp;&amp;nbsp;So would you provide me some code examples about how I can accomplish this incremental search.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Sat, 30 Jan 2010 18:29:22 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25662.aspx</link><description>This would be on the SqlCommand, not the server timeout.  So you would create the SqlCommand and set the timeout to a really high number or 0 for infinite.&lt;br&gt;
&lt;br&gt;
However, let me suggest possible another route.  Why would you need all 100,000 records at once?  If you are trying to perform an incremental search, then you can create a threaded loader so that every time you type in a new character, it gets added to the queue, gets passed over to the server to s SPROC which executes the query, and sends back a TOP result set.  Generally I limit my TOP results to 100 (or possible 1000) when I do something like this.  This way you get a really fast, real-time search.  To date, I have never needed or seen a reason for having 100,000 records client side.</description><pubDate>Sat, 30 Jan 2010 09:40:19 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25645.aspx</link><description>Good news.&amp;nbsp; ES is finally up and running on my test server.:w00t:&amp;nbsp; I hope that once I get my testing done that my production server will be a lot easier to setup.:D&lt;P&gt;One question I do have.&amp;nbsp; The database has a table with over 100,000 records that the client needs to see all at one time, but I got a timeout error when loading these records into a grid using a BO mapped to SQL Server View.&amp;nbsp; Where do I increase the timeout to adjust for loading these records using ES?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Thu, 28 Jan 2010 15:00:46 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25643.aspx</link><description>Sorry about that! I had the form pulled up but didn't press save :).&lt;/P&gt;&lt;P&gt;You should be good to re-register now.</description><pubDate>Thu, 28 Jan 2010 10:51:39 GMT</pubDate><dc:creator>Dustin Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25639.aspx</link><description>Jeff, I have reset your ES license again so that you can take another stab at it.  Let me know if this doesn't get you going.</description><pubDate>Thu, 28 Jan 2010 10:34:24 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25635.aspx</link><description>Hi Dustin,&lt;P&gt;[quote]I've freed up your activation in case this is hte issue.&amp;nbsp; If it is, re-activate enterprise server, this time being sure to attach it to your external network card.[/quote]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;My licenses have not been reset as you said so I can re-activate it with the settings I now have for my test server.&amp;nbsp; I have move the test server outside of the&amp;nbsp;firewall/proxy and gave it a new URL to eliminate any problems caused by them.&amp;nbsp; Please reset the licenses so I can update it with&amp;nbsp;the new URL.&amp;nbsp; The MAC address is still the same.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Thu, 28 Jan 2010 06:33:42 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25630.aspx</link><description>Hi Dustin,&lt;P&gt;[quote]1) The IP that came accross when you activates was 127.0.0.1. You did attatch the license to your external network card, not one used for your internal netowrk, correct? In other words, your external IP to your website will be attached to one of your network cards. &lt;EM&gt;That&lt;/EM&gt; is the network card that you need to attach the ES license to. I've freed up your activation in case this is hte issue. If it is, re-activate enterprise server, this time being sure to attach it to your external network card.[/quote]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Now that you mention this.&amp;nbsp; My server does&amp;nbsp;NOT have 2 nic cards, but I&amp;nbsp;think my network admin put&amp;nbsp;the server behind a proxy/firewall.&amp;nbsp; I do not know a whole lot about this stuff, but I think this may be distorting the MAC Address/IP Address references.&amp;nbsp; Is this a probable cause?&amp;nbsp; I will&amp;nbsp;discuss this with&amp;nbsp;my admin.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[quote]2) It is possible that it is pulling licensing informaiton from an incorrect MicroFour License.dll. You may check to ensure you don't have any extra copies of that .dll in the GAC or in another folder that the ES might be grabbing unexpectedly. If so, remove them, restart the website, and see if that alleviates the issue.[/quote]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;I did not find MicroFour License.dll listed in the GAC.&amp;nbsp; Therefore, this should not be a problem.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Wed, 27 Jan 2010 14:03:18 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25629.aspx</link><description>Hi Jeff,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Sorry for the delay here. Two things to check:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;1) The IP that came accross when you activates was 127.0.0.1. You did attatch the license to your external network card, not one used for your internal netowrk, correct? In other words, your external IP to your website will be attached to one of your network cards. &lt;EM&gt;That&lt;/EM&gt; is the network card that you need to attach the ES license to. I've freed up your activation in case this is hte issue. If it is, re-activate enterprise server, this time being sure to attach it to your external network card.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2) It is possible that it is pulling licensing informaiton from an incorrect MicroFour License.dll. You may check to ensure you don't have any extra copies of that .dll in the GAC or in another folder that the ES might be grabbing unexpectedly. If so, remove them, restart the website, and see if that alleviates the issue.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Dustin</description><pubDate>Wed, 27 Jan 2010 10:23:18 GMT</pubDate><dc:creator>Dustin Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25620.aspx</link><description>Hi Dustin,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;I am just checking today to see if&amp;nbsp;any progress has been made&amp;nbsp;on my issue. Please let me know what is going on :)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Tue, 26 Jan 2010 06:03:19 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25616.aspx</link><description>Hi Justin,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Any progress on getting my issue resolved?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Mon, 25 Jan 2010 10:33:02 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25602.aspx</link><description>[quote]What does the status page of ES show you? Is it up and connecting without issue?[/quote]&lt;P&gt;My status page loads fine.&amp;nbsp; Here is the info below.&amp;nbsp; Notice it says one client is connected after I failed to connect from my client app.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;TABLE class=InnerTable&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Server Name (site name):&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblSiteName&gt;Development SDK&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Registered Name:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblRegisteredName&gt;Jeff Pagley&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Registered Company:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblRegisteredCompany&gt;Stark Truss&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Serial Number:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblSerialNumber&gt;1002B-5B927-D4438-A452B-78FD5&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Server Hostname:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblHostname&gt;vpn.starktruss.com/es&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;License Expiration Date:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblExpirationDate&gt;8/13/2010&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Allowed Clients:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblAllowedClients&gt;2&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Allowed Hosts to Status.aspx:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblAllowedStatusHosts&gt;127.0.0.1 / 173.122.220.75&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Serialization Type:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblSerializationType&gt;Standard&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;TABLE class=OuterTable&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TH&gt;SMTP Settings&lt;/TH&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;&lt;TABLE class=InnerTable&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;SMTP Server &amp;amp; Port:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblSmtpServerAndPort&gt;mail.starktruss.com:25&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Email From Address:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblSmtpFrom&gt;es@testserver.com&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Email To Addresses:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblSmtpTo&gt;jeff@starktruss.com&lt;BR&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;SMTP Auth&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblSmtpAuth&gt;No&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;TABLE class=OuterTable&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TH&gt;Data Sources&lt;/TH&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;&lt;DIV id=pnlDataSourceTables style="WIDTH: 100%"&gt;&lt;TABLE class=InnerTable border=0&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TH colSpan=2&gt;MyDataSource (SqlDataSourceItem)&lt;/TH&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;DataSourceKey:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;MyDataSource&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Type:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Assembly:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;MicroFour StrataFrame Base, Version=1.7.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=99fe9917f71608a7&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Connection String:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;server=localhost;Integrated Security=SSPI;Database=MyDatabase;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Is Encrypted:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;Yes&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Encryption Key:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;{ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4 }&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Encryption IV:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;{ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 }&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Is Compressed:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;Yes&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Transaction Timeout:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;1h 0m 0s&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;TABLE class=InnerTable border=0&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TH colSpan=2&gt;ProspectHelper_Master (SqlDataSourceItem)&lt;/TH&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;DataSourceKey:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;ProspectHelper_Master&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Type:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Assembly:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;MicroFour StrataFrame Base, Version=1.7.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=99fe9917f71608a7&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Connection String:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;server=TESTSERVER\SQLEXPRESS;User Id=xxxxxxx;password=xxxxxxx;Database=ProspectHelper;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Is Encrypted:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;Yes&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Encryption Key:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;{ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4 }&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Encryption IV:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;{ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 }&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Is Compressed:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;Yes&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Transaction Timeout:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;1h 0m 0s&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;/DIV&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;TABLE class=OuterTable&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TH&gt;Recognized Client List&lt;/TH&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;&lt;TABLE class=InnerTable&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Unique Clients Connected&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblConnectedClients&gt;1&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=LeftColumn&gt;Unique Client MAC Addresses:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;&lt;SPAN id=lblUniqueMacs&gt;00-18-DE-92-76-59&lt;BR&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Also, I setup the SMTP and here is the email error message I got back which makes no sense at all.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;I have double check the MAC address to make sure it is correct.&amp;nbsp;And the&amp;nbsp;hostname is correct because&amp;nbsp;I am able to view the status page from the client machine by adding the IP address to the web.config fiile.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;TABLE class=A&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TH&gt;Enterprise Server Error&lt;/TH&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;&lt;TABLE class=B&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=C&gt;Message:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;This server is not licensed to run on the requested hostname.&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=C&gt;Client IP:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;173.122.220.75&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=C&gt;Details:&lt;/TD&gt;&lt;TD&gt;Exception&lt;BR&gt;This server is not licensed to run on the requested hostname.&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Source : MicroFour StrataFrame Enterprise Server&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;Stack Trace: &lt;BR&gt;at MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.RemoteDataSource.ᜀ(String A_0)&lt;BR&gt;at MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.RemoteDataSource.ProcessRequest(HttpContext context)&lt;BR&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 22 Jan 2010 10:43:32 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25601.aspx</link><description>What does the status page of ES show you? Is it up and connecting without issue?&amp;nbsp; &lt;/P&gt;&lt;P&gt;If so, do you have the SMTP settings for ES set up propery? If you do, what was the error message it e-mailed you related to that failed connection?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;If not, I'd recommend setting up the SMTP than restarting the website. That way, ES will e-mail you the actual error,&amp;nbsp;which will give us more to go on than a generic HTTP response.</description><pubDate>Fri, 22 Jan 2010 10:07:25 GMT</pubDate><dc:creator>Dustin Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25596.aspx</link><description>I am getting this error when attempting to connect to ES:&lt;P&gt;WebException&lt;BR&gt;&amp;nbsp; The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Source&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; : System&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Stack Trace: &lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at MicroFour.StrataFrame.Data.Enterprise.EnterpriseDataSourceItem.SendRequestCore(BaseParams Params, RemoteDataSourceCommand Command)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at MicroFour.StrataFrame.Data.Enterprise.EnterpriseDataSourceItem.ᜀ(DbCommand A_0, Boolean A_1, String A_2)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at MicroFour.StrataFrame.Data.Enterprise.EnterpriseDataSourceItem.GetDataTable(DbCommand Command, OnChangeEventHandler CallBack)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at MicroFour.StrataFrame.Data.DataLayer.GetDataTable(DbCommand Command, Boolean RegisterNotification)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at MicroFour.StrataFrame.Business.BusinessLayer.FillDataTable(DbCommand CommandToExecute)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at ProspectHelper.SystemSettingsBO.FillAll() in C:\Documents and Settings\JPagley\My Documents\Projects\ProspectHelper\ProspectHelper\BusinessObjects\SystemSettingsBO.vb:line 68&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at ProspectHelper.AppMain.ConnectToEnterpriseServer() in C:\Documents and Settings\JPagley\My Documents\Projects\ProspectHelper\ProspectHelper\AppMain.vb:line 407&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at ProspectHelper.AppMain.SetDataSources() in C:\Documents and Settings\JPagley\My Documents\Projects\ProspectHelper\ProspectHelper\AppMain.vb:line 78&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at MicroFour.StrataFrame.Application.StrataFrameApplication.Raise_SetDataSources()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at MicroFour.StrataFrame.Application.StrataFrameApplication.RunApplication()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at ProspectHelper.AppMain.Main(String[] args) in C:\Documents and Settings\JPagley\My Documents\Projects\ProspectHelper\ProspectHelper\AppMain.vb:line 29&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.AppDomain._nExecuteAssembly(Assembly assembly, String[] args)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.AppDomain.ExecuteAssembly(String assemblyFile, Evidence assemblySecurity, String[] args)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.HostProc.RunUsersAssembly()&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()&lt;BR&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Here is my datasource config&amp;nbsp;and AppMain code and I am using the "ProspectHelper_Master" data source key:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[codesnippet]&amp;lt;?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;DataSources&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;DataSource DataSourceKey="MyDataSource"&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;ConnectionString&amp;gt;server=localhost;Integrated Security=SSPI;Database=MyDatabase;&amp;lt;/ConnectionString&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeFullName&amp;gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&amp;lt;/TypeFullName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyName&amp;gt;MicroFour StrataFrame Base&amp;lt;/TypeAssemblyName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyVersion&amp;gt;1.7.0.0&amp;lt;/TypeAssemblyVersion&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyCulture&amp;gt;neutral&amp;lt;/TypeAssemblyCulture&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;99fe9917f71608a7&amp;lt;/TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsEncrypted&amp;gt;True&amp;lt;/IsEncrypted&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsCompressed&amp;gt;True&amp;lt;/IsCompressed&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionKey&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4&amp;lt;/EncryptionKey&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionVector&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8&amp;lt;/EncryptionVector&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TransactionTimeout&amp;gt;3600&amp;lt;/TransactionTimeout&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/DataSource&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;DataSource DataSourceKey="ProspectHelper_Master"&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;ConnectionString&amp;gt;server=TESTSERVER\SQLEXPRESS;User Id=xxxxxxx;password=xxxxxxx;Database=ProspectHelper;&amp;lt;/ConnectionString&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeFullName&amp;gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&amp;lt;/TypeFullName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyName&amp;gt;MicroFour StrataFrame Base&amp;lt;/TypeAssemblyName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyVersion&amp;gt;1.7.0.0&amp;lt;/TypeAssemblyVersion&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyCulture&amp;gt;neutral&amp;lt;/TypeAssemblyCulture&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;99fe9917f71608a7&amp;lt;/TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsEncrypted&amp;gt;True&amp;lt;/IsEncrypted&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsCompressed&amp;gt;True&amp;lt;/IsCompressed&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionKey&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4&amp;lt;/EncryptionKey&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionVector&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8&amp;lt;/EncryptionVector&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TransactionTimeout&amp;gt;3600&amp;lt;/TransactionTimeout&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/DataSource&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;lt;/DataSources&amp;gt;[/codesnippet]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[codesnippet]&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ds &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; MicroFour.StrataFrame.Data.Enterprise.EnterpriseDataSourceItem(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;""&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, _&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"vpn.starktruss.com/es"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, 80, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"ProspectHelper_Master"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlDataSourceItem(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;""&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;))&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'-- Configure the compression and encryption (optional)&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ds.IsCompressed = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ds.IsEncrypted = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ds.EncryptionKey = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Byte&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;() {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4}&lt;/P&gt;&lt;P&gt;ds.EncryptionVector = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Byte&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;() {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8}&lt;/FONT&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;MicroFour.StrataFrame.Data.DataLayer.DataSources.Add(ds)&lt;/FONT&gt;[/codesnippet]</description><pubDate>Thu, 21 Jan 2010 12:33:39 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25593.aspx</link><description>Glad to hear, as long as your remotedatasourcekey param of the &lt;FONT size=2&gt;EnterpriseDataSourceItem &lt;/FONT&gt;matches what is in your DataSources.config you should be golden.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Just for fun here is my production datasources.config and the appmain code that connects to it:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;DataSources&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;DataSource DataSourceKey="ILA"&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;ConnectionString&amp;gt;server=DS63293-1;User ID=xxxx;Password=xxxx;Database=ILAMembership;&amp;lt;/ConnectionString&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeFullName&amp;gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&amp;lt;/TypeFullName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyName&amp;gt;MicroFour StrataFrame Base&amp;lt;/TypeAssemblyName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyVersion&amp;gt;1.7.0.0&amp;lt;/TypeAssemblyVersion&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyCulture&amp;gt;neutral&amp;lt;/TypeAssemblyCulture&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;99fe9917f71608a7&amp;lt;/TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsEncrypted&amp;gt;True&amp;lt;/IsEncrypted&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsCompressed&amp;gt;True&amp;lt;/IsCompressed&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionKey&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4&amp;lt;/EncryptionKey&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionVector&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8&amp;lt;/EncryptionVector&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TransactionTimeout&amp;gt;3600&amp;lt;/TransactionTimeout&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/DataSource&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;DataSource DataSourceKey="DASEF"&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;ConnectionString&amp;gt;server=DS63293-1;User ID=xxxxxx;Password=xxxxx;Database=DASEF;&amp;lt;/ConnectionString&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeFullName&amp;gt;MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem&amp;lt;/TypeFullName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyName&amp;gt;MicroFour StrataFrame Base&amp;lt;/TypeAssemblyName&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyVersion&amp;gt;1.7.0.0&amp;lt;/TypeAssemblyVersion&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyCulture&amp;gt;neutral&amp;lt;/TypeAssemblyCulture&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;99fe9917f71608a7&amp;lt;/TypeAssemblyPublicToken&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsEncrypted&amp;gt;True&amp;lt;/IsEncrypted&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;IsCompressed&amp;gt;True&amp;lt;/IsCompressed&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionKey&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,1,2,3,4&amp;lt;/EncryptionKey&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;EncryptionVector&amp;gt;1,2,3,4,5,6,7,8&amp;lt;/EncryptionVector&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;TransactionTimeout&amp;gt;3600&amp;lt;/TransactionTimeout&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/DataSource&amp;gt;&lt;BR&gt;&amp;lt;/DataSources&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Private&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Shared&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SetDataSources()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;' Assume want to use the enterprise server - unless the file C:\disablees.txt exists - if that files exist - then &lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;' use the local connnection string via the connection manager&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'enable flag file for debug mode (with warning)&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.IO.File.Exists(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"C:\EnableDataSourceLog.txt"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;MicroFour.StrataFrame.Data.DataBasics.DataSources(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;""&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;).SetDebugOn(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"C:\WINDOWS\Temp\DASEFSQLLog_.html"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MessageForm.ShowMessageByKey(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"genericMessage"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"DataSource Debug Mode is ON"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; System.IO.File.Exists(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"C:\DisableES.txt"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;) &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Then&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ConnectionManager.ApplicationKey = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"DASEF"&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ConnectionManager.ApplicationDefaultTitle = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"DASEF Data Connection"&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ConnectionManager.ApplicationDefaultDescription = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"This application connection is used by DASEF"&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'-- Set the required data source information so that the ConnectionManager can gather it&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;' SQL Connection&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ConnectionManager.AddRequiredDataSourceItem(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;""&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"SQL Connection"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, _&lt;/P&gt;&lt;P&gt;DataSourceTypeOptions.SqlServer, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"DASEF"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"This connection is used by DASEF."&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'-- Make the call to SetConnections which will gather the connection information, show the connection wizard&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;' if needed and set the DataSources collection on the DataLayer class.&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ConnectionManager.SetConnections()&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Else&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'-- Create the ES data source&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Dim&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ds &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; EnterpriseDataSourceItem(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;""&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"es.sigmadatainc.com"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, 80, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"DASEF"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; SqlDataSourceItem(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;""&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;))&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'use the enterprise server&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'-- Configure the compression and encryption (optional)&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ds.IsCompressed = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ds.IsEncrypted = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;True&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;ds.EncryptionKey = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Byte&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;() {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, 1, 2, 3, 4}&lt;/P&gt;&lt;P&gt;ds.EncryptionVector = &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;New&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Byte&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;() {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8}&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'simple error display for testing&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Try&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;&lt;FONT color=#008000 size=2&gt;'-- Add the EnterpriseDataSourceItem&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;DataLayer.DataSources.Add(ds)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Catch&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; ex &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;As&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; Exception&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MessageForm.ShowMessageByKey(&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=2&gt;"genericErrorMessage"&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;, ex.ToString)&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Try&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;If&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;End&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=2&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=2&gt;Sub&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Thu, 21 Jan 2010 08:51:50 GMT</pubDate><dc:creator>Keith Chisarik</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25591.aspx</link><description>Hi Keith,&lt;P&gt;[quote]I believe the following has to be changed in your datasources.config &lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;TypeAssemblyVersion&amp;gt;1.6.0.0&amp;lt;/TypeAssemblyVersion&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;change it to 1.7.0.0 [/quote]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;I did try to do this, but I was getting another error.&amp;nbsp; So I restored a fresh copy of the datasources.config, made the change, stop/started IIS and&amp;nbsp;it worked!&lt;IMG title=W00t src="http://forum.strataframe.net/Skins/Classic/Images/MessageIcons/W00t.gif" align=absMiddle&gt;&amp;nbsp; Now that I can load the Status page successfully.&amp;nbsp; I will attempt to connect my application to it.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff</description><pubDate>Thu, 21 Jan 2010 06:27:24 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25589.aspx</link><description>I believe the following has to be changed in your datasources.config&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;TypeAssemblyVersion&amp;gt;1.6.0.0&amp;lt;/TypeAssemblyVersion&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;change it to 1.7.0.0</description><pubDate>Wed, 20 Jan 2010 21:00:30 GMT</pubDate><dc:creator>Keith Chisarik</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25586.aspx</link><description>Hi Jeff,&lt;br&gt;
&lt;br&gt;
I have no experience with ES but based on the error message, the SF classes may not be updated, make sure you have the latest version 1.7.x</description><pubDate>Wed, 20 Jan 2010 18:19:35 GMT</pubDate><dc:creator>Edhy Rijo</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25585.aspx</link><description>Hi Dustin,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;I have setup ES on the Windows 2003 Server&amp;nbsp;using the zip file.&amp;nbsp; I activated the license file and I have placed it in the \bin directory.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;The status.aspx loaded successfully.&amp;nbsp;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Then I&amp;nbsp;installed&amp;nbsp;Windows 2003 Server Service Pack 2,&amp;nbsp;&amp;nbsp;SQL Server Express 2005 and Express Management Studio.&amp;nbsp; &lt;/P&gt;&lt;P&gt;After those installations,&amp;nbsp;I am now getting this error when I attempt to load the status.aspx page:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;SPAN&gt; &lt;/P&gt;&lt;H1&gt;Server Error in '/ES' Application. &lt;HR width="100%" color=silver SIZE=1&gt;&lt;/H1&gt;&lt;H2&gt;&lt;I&gt;The type [MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem, MicroFour StrataFrame Base, Version=1.6.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=99fe9917f71608a7] could not be resolved.&lt;/I&gt; &lt;/H2&gt;&lt;P&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;FONT face="Arial, Helvetica, Geneva, SunSans-Regular, sans-serif "&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Description: &lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. &lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Exception Details: &lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;System.TypeLoadException: The type [MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem, MicroFour StrataFrame Base, Version=1.6.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=99fe9917f71608a7] could not be resolved.&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Source Error:&lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt; &lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;TABLE width="100%" bgColor=#ffffcc&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;&lt;CODE&gt;An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.&lt;/CODE&gt; &lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;BR&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Stack Trace:&lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt; &lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;TABLE width="100%" bgColor=#ffffcc&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD&gt;&lt;CODE&gt;&lt;PRE&gt;[TypeLoadException: The type [MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem, MicroFour StrataFrame Base, Version=1.6.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=99fe9917f71608a7] could not be resolved.]   MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.RemoteDataSource..cctor() +1017[TypeInitializationException: The type initializer for 'MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.RemoteDataSource' threw an exception.]   MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.Status.Status_PreInit(Object sender, EventArgs e) +48   System.Web.UI.Page.OnPreInit(EventArgs e) +2009852   System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +521&lt;/PRE&gt;&lt;/CODE&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;&lt;BR&gt;&lt;/P&gt;&lt;HR width="100%" color=silver SIZE=1&gt;&lt;P&gt;&lt;B&gt;&lt;FONT face=Verdana&gt;Version Information:&lt;/FONT&gt;&lt;/B&gt;&amp;nbsp;Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42 &lt;/FONT&gt;&lt;!-- [TypeLoadException]: The type [MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem, MicroFour StrataFrame Base, Version=1.6.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=99fe9917f71608a7] could not be resolved.   at MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.RemoteDataSource..cctor()[TypeInitializationException]: The type initializer for 'MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.RemoteDataSource' threw an exception.   at MicroFour.StrataFrame.Enterprise.Server.Status.Status_PreInit(Object sender, EventArgs e)   at System.Web.UI.Page.OnPreInit(EventArgs e)   at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)[HttpUnhandledException]: Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.   at System.Web.UI.Page.HandleError(Exception e)   at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)   at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)   at System.Web.UI.Page.ProcessRequest()   at System.Web.UI.Page.ProcessRequestWithNoAssert(HttpContext context)   at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context)   at ASP.status_aspx.ProcessRequest(HttpContext context)   at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()   at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean&amp; completedSynchronously)--&gt;</description><pubDate>Wed, 20 Jan 2010 18:09:58 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25584.aspx</link><description>Ok, I've reset the license, so you should be free to move it to your new machine at your convenience.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Dustin</description><pubDate>Wed, 20 Jan 2010 15:02:33 GMT</pubDate><dc:creator>Dustin Taylor</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25582.aspx</link><description>Hi Dustin,&lt;/P&gt;&lt;P&gt;The server we were going to use for testing is&amp;nbsp;hosting our forum.&amp;nbsp; Since we are having a few problems with ES running on this server, I prefer to move&amp;nbsp;ES to other another server we have decided to retired which is running Windows 2003 Server.&amp;nbsp; This way if something goes wrong with the setup and testing it would not effect&amp;nbsp;one of our&amp;nbsp;production server (i.e. our&amp;nbsp;Forum).&amp;nbsp; Hopefully making this change will enable everything to go smoothly for setting up&amp;nbsp;and testing ES since it is a Windows 2003 Server without an InstantASP product installed on it.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;One thing I do need is for you to&amp;nbsp;reset my license so I can assign the new MAC address to the licenses.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;My goal is to get ES up and running in the next couple of days&amp;nbsp;so we can&amp;nbsp;start our testing as soon as possible.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thank you for&amp;nbsp;your help.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Jeff&amp;nbsp;</description><pubDate>Wed, 20 Jan 2010 13:38:46 GMT</pubDate><dc:creator>Jeff Pagley</dc:creator></item><item><title>RE: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost25574.aspx</link><description>The address you go to depends on how you configure ES, most likely the /es subdomain.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Can you post the full Web.config for me?&amp;nbsp; I just downloaded the web.config from the strataframe site, and below is the unconfigured file, with no mention of InstanASP. Sounds like they got mixed up somehow on your server.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Also, would loading from the .exe be an option? That might help everything get lined up without issue.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Here is my unconfigured, unaltered web.config file:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[codesnippet]&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;?&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;xml&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;version&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;1.0&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;?&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;configuration&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;xmlns&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;http://schemas.microsoft.com/.NetConfiguration/v2.0&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;appSettings&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;StatusIpAddresses&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;127.0.0.1&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;OtherEsServers&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;""&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;SmtpFromAddress&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;es@domain.com&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;SmtpToAddresses&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;admin@mydomain.com;admin2@mydomain.com&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;SmtpServer&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;127.0.0.1&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;SmtpPort&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;25&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;SmtpAuth&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;False&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;SmtpUsername&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;user&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;SmtpPassword&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;password&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;key&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;UseCustomDataSerializer&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;value&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;False&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;appSettings&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;system.web&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;!--&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=3&gt;&lt;FONT color=#008000 size=3&gt; &lt;/P&gt;&lt;P&gt;Set compilation debug="true" to insert debugging &lt;/P&gt;&lt;P&gt;symbols into the compiled page. Because this &lt;/P&gt;&lt;P&gt;affects performance, set this value to true only &lt;/P&gt;&lt;P&gt;during development.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Visual Basic options:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Set strict="true" to disallow all data type conversions &lt;/P&gt;&lt;P&gt;where data loss can occur. &lt;/P&gt;&lt;P&gt;Set explicit="true" to force declaration of all variables.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;--&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;compilation&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;debug&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;true&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;strict&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;false&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;explicit&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;true&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;pages&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;namespaces&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;clear&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Collections&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Collections.Specialized&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Configuration&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Text&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Text.RegularExpressions&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.Caching&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.SessionState&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.Security&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.Profile&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.UI&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.UI.WebControls&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.UI.WebControls.WebParts&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;add&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;namespace&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;System.Web.UI.HtmlControls&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;namespaces&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;pages&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;!--&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=3&gt;&lt;FONT color=#008000 size=3&gt;&lt;P&gt;The &amp;lt;authentication&amp;gt; section enables configuration &lt;/P&gt;&lt;P&gt;of the security authentication mode used by &lt;/P&gt;&lt;P&gt;ASP.NET to identify an incoming user. &lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;--&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;authentication&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;mode&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;Windows&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;!--&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#008000 size=3&gt;&lt;FONT color=#008000 size=3&gt;&lt;P&gt;The &amp;lt;customErrors&amp;gt; section enables configuration &lt;/P&gt;&lt;P&gt;of what to do if/when an unhandled error occurs &lt;/P&gt;&lt;P&gt;during the execution of a request. Specifically, &lt;/P&gt;&lt;P&gt;it enables developers to configure html error pages &lt;/P&gt;&lt;P&gt;to be displayed in place of a error stack trace.&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;--&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;customErrors&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;mode&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;Off&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;defaultRedirect&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;GenericErrorPage.htm&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;error&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;statusCode&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;403&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;redirect&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;NoAccess.htm&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;error&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;statusCode&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;404&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;&lt;FONT color=#ff0000 size=3&gt;redirect&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;=&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;FileNotFound.htm&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#000000 size=3&gt;"&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt; /&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;customErrors&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;system.web&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&amp;lt;/&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;&lt;FONT color=#a31515 size=3&gt;configuration&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&lt;FONT color=#0000ff size=3&gt;&amp;gt;[/codesnippet]&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Tue, 19 Jan 2010 17:18:14 GMT</pubDate><dc:creator>Dustin Taylor</dc:creator></item></channel></rss>