﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>StrataFrame Forum » StrataFrame Application Framework - V1 » Business Objects and Data Access (How do I?)  » System.ObjectDisposedException</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>StrataFrame Forum</description><link>http://forum.strataframe.net/</link><webMaster>StrataFrame Forum</webMaster><lastBuildDate>Tue, 09 Jun 2026 00:58:31 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>System.ObjectDisposedException</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost26366.aspx</link><description>Hi Folks&lt;P&gt;We just started receiving quite a few of these errors and they seem to only occur when we do data access. Have you ever seen this before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Thanks!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Rich&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[quote]&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;** Summary **&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;---------------&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;This message contains events 1 to 2 from the total of 2 events scheduled for this notification.&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;There were 0 events left in the buffer at the beginning of this notification.&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;** Application Information **&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;---------------&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Application domain: /LM/W3SVC/33230916/Root/129122460609687500&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Trust level: Full&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Application Virtual Path: /...&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Application Path: D:\... Machine name: ....&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;** Events **&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;---------------&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event code: 3005&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event message: An unhandled exception has occurred.&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event time: 3/5/2010 7:38:42 PM&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event time (UTC): 3/6/2010 12:38:42 AM&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event ID: be9467923d77453ba4be3a5d151aec09 Event sequence: 46459 Event occurrence: 285 Event detail code: 0&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Process information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Process ID: 7872&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Process name: w3wp.exe&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Exception information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Exception type: System.ObjectDisposedException&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Exception message: Safe handle has been closed&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Request information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Request URL: &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;A href="https://xxx/"&gt;&lt;FONT face=Consolas size=3&gt;https://xxx&lt;/FONT&gt;&lt;/A&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Request path: /XXX/LookUpPages/TransportationMode.aspx&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;User host address: XXX.XXX.XXX.XXX&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;User: 1254567890&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Is authenticated: True&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Authentication Type: Forms&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Thread information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Thread ID: 1&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Is impersonating: False&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Stack trace:&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Runtime.InteropServices.SafeHandle.DangerousAddRef(Boolean&amp;amp; success)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at SNINativeMethodWrapper.SNIPacketReset(SafeHandle pConn, IOType ioType, SafeHandle packet)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.TdsParserStateObject.WriteSni()&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.TdsParserStateObject.WritePacket(Byte flushMode)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.TdsParserStateObject.ExecuteFlush()&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.TdsParser.TdsExecuteRPC(_SqlRPC[] rpcArray, Int32 timeout, Boolean inSchema, SqlNotificationRequest notificationRequest, TdsParserStateObject stateObj, Boolean isCommandProc)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReaderTds(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, Boolean async)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, String method, DbAsyncResult result)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader(CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, String method)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior, String method)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteDbDataReader(CommandBehavior behavior)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.Common.DbCommand.System.Data.IDbCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(DataSet dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable[] dataTables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable dataTable)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Data.DbDataSourceItem.GetDataTable(DbCommand Command, OnChangeEventHandler CallBack)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem.GetDataTable(DbCommand Command, OnChangeEventHandler CallBack)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Data.DbDataSourceItem.ExecuteStoredProcedure(String SprocName, DbCommandExecutionType ExecutionType, DbParameter[] Parameters)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Business.BusinessLayer.FillByStoredProcedure(String ProcedureName, DbParameter[] Parameters)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at BO.Lookup.TravelMode.Fill()&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at LookUpPages_TransportationMode.Page_Load(Object sender, EventArgs e)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;P&gt;[/quote]&lt;/P&gt;&lt;P&gt;[quote]&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;---------------&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event code: 3005&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event message: An unhandled exception has occurred.&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event time: 3/5/2010 7:38:43 PM&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event time (UTC): 3/6/2010 12:38:43 AM&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Event ID: b7c1c9a7dd87485787c6d62a5206d596 Event sequence: 46461 Event occurrence: 286 Event detail code: 0&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Process information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Process ID: 7872&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Process name: w3wp.exe&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Exception information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Exception type: System.ObjectDisposedException&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Exception message: Safe handle has been closed&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Request information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Request URL: &lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;A href="https://..../"&gt;&lt;FONT face=Consolas size=3&gt;https://....&lt;/FONT&gt;&lt;/A&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Request path: /XXX/GeneralError.aspx&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;User host address:&amp;nbsp;XXX.XXX.XXX.XX&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;User: 124567890&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Is authenticated: True&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Authentication Type: Forms&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;o:p&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;&amp;nbsp;&lt;/FONT&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT face=Consolas color=#000000 size=3&gt;Thread information:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Thread ID: 1&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Is impersonating: False&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;Stack trace:&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at BO.PCSDataPackage.IsSubPackage(Int64 DataPackageID)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at Controls_Header.Page_Load(Object sender, EventArgs e)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Control.LoadRecursive()&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoPlainText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;FONT size=3&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Consolas&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;P&gt;[/quote]</description><pubDate>Tue, 09 Mar 2010 09:32:17 GMT</pubDate><dc:creator>Rich Grimes</dc:creator></item><item><title>RE: System.ObjectDisposedException</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost26367.aspx</link><description>Rich,&lt;br&gt;
&lt;br&gt;
I answered this on another thread yesterday.  Did you happen to see my response?  In short, no.  This is a very ambiguous error message that could come from any number of things: your application, environment, database connection, etc.  Without some more details or something that would help reproduce this problem, there is really no way that would be able to give any type of suggested diagnosis.  Sorry. :unsure:</description><pubDate>Tue, 09 Mar 2010 09:32:17 GMT</pubDate><dc:creator>Trent L. Taylor</dc:creator></item></channel></rss>