﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>StrataFrame Forum » StrataFrame Application Framework - V1 » Issues  » SQL Connection Issue</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>StrataFrame Forum</description><link>http://forum.strataframe.net/</link><webMaster>StrataFrame Forum</webMaster><lastBuildDate>Wed, 03 Jun 2026 04:58:17 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>SQL Connection Issue</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost374.aspx</link><description>&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;I have both SQL Server 2000 &amp;amp; 2005 installed on my development PC. The default instance is SQL 2000. When I run the Winform sample app against SQL 2000 everything work fine, with the exception that ObjectMapper is not showing dropdowns for Events. When I run the sample app against SQL 2005 I’m able to map the SQL 2005 tables to the objects in ObjectMapper but when I run the app I get a SQL connection error when I try to browse any of the tables. &lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&lt;/SPAN&gt;I’m wondering if there is something in the data access layer that’s failing to process connection strings for named SQL instances correctly.&lt;?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /&gt;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&amp;nbsp;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;For example my connection string for SQL 2000 is&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&amp;nbsp;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;server=hra11938;user id=sa;password=mypassword;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&amp;nbsp;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;For SQL 2005 the connection string is&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&amp;nbsp;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;server=hra11938\sql2005;user id=sa;password=mypassword;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&amp;nbsp;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;</description><pubDate>Fri, 23 Dec 2005 10:46:12 GMT</pubDate><dc:creator>Larry Caylor</dc:creator></item><item><title>RE: SQL Connection Issue</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost378.aspx</link><description>The following is the exception I receieve when trying to browse&amp;nbsp;products or customers. ObjectMapper has no problems accessing the database. I checked the SQL 2005 configuration, remote connections and the Named Pipes protocol is enabled. So is TCP/IP and Shared Memory&lt;/P&gt;&lt;P&gt;-Larry&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;SqlException&lt;?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /&gt;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-tab-count: 1"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;An error has occurred while establishing a connection to the server.&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&amp;nbsp;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;Source&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;: .Net SqlClient Data Provider&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&amp;nbsp;&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;Stack Trace: &lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning(TdsParserStateObject stateObj)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.TdsParser.Connect(Boolean&amp;amp; useFailoverPartner, Boolean&amp;amp; failoverDemandDone, String host, String failoverPartner, String protocol, SqlInternalConnectionTds connHandler, Int64 timerExpire, Boolean encrypt, Boolean trustServerCert, Boolean integratedSecurity, SqlConnection owningObject, Boolean aliasLookup)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds.OpenLoginEnlist(SqlConnection owningObject, SqlConnectionString connectionOptions, String newPassword, Boolean redirectedUserInstance)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds..ctor(DbConnectionPoolIdentity identity, SqlConnectionString connectionOptions, Object providerInfo, String newPassword, SqlConnection owningObject, Boolean redirectedUserInstance)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlConnectionFactory.CreateConnection(DbConnectionOptions options, Object poolGroupProviderInfo, DbConnectionPool pool, DbConnection owningConnection)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.CreatePooledConnection(DbConnection owningConnection, DbConnectionPool pool, DbConnectionOptions options)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.CreateObject(DbConnection owningObject)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.UserCreateRequest(DbConnection owningObject)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.GetConnection(DbConnection owningObject)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetConnection(DbConnection owningConnection)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenConnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open()&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(DataSet dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable[] dataTables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable dataTable)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Data.DbDataSourceItem.GetDataTable(DbCommand Command, OnChangeEventHandler CallBack)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Data.SqlDataSourceItem.GetDataTable(DbCommand Command, OnChangeEventHandler CallBack)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Data.DbDataSourceItem.GetDataTable(QueryInformation QueryInfo, OnChangeEventHandler CallBack)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Data.DataLayer.GetDataTable(QueryInformation QueryInfo, Boolean RegisterNotification)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.Business.BusinessLayer.FillDataTable(QueryInformation QueryInfo)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.UI.Windows.Forms.BrowseDialogWindow.Search()&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.UI.Windows.Forms.BrowseDialogWindow.ExecuteSearch()&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at MicroFour.StrataFrame.UI.Windows.Forms.BrowseDialogSearchToolStrip.cmdSearch_Click(Object sender, EventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStripButton.OnClick(EventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEventInteractive(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEvent(EventArgs e, ToolStripItemEventType met)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message&amp;amp; m, MouseButtons button, Int32 clicks)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoNormal style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message&amp;amp; m)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;&lt;/P&gt;&lt;P class=MsoBodyText style="MARGIN: 0in 0in 0pt"&gt;&lt;SPAN style="FONT-SIZE: 9pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt"&gt;&lt;FONT color=#000000&gt;&lt;FONT face=Arial&gt;&lt;SPAN style="mso-spacerun: yes"&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;/SPAN&gt;at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)&lt;o:p&gt;&lt;/o:p&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/SPAN&gt;</description><pubDate>Fri, 23 Dec 2005 10:46:12 GMT</pubDate><dc:creator>Larry Caylor</dc:creator></item><item><title>RE: SQL Connection Issue</title><link>http://forum.strataframe.net/FindPost376.aspx</link><description>I've got the combo boxes fixed and they'll be in the next install, probably today or tomorrow.  What's the error message you're getting when you try to connect to the SQL Server 2005?  You can post a screen shot of the red error window you get or copy the text from it... doesn't matter.</description><pubDate>Fri, 23 Dec 2005 10:00:04 GMT</pubDate><dc:creator>StrataFrame Team</dc:creator></item></channel></rss>